PočetnaMapa sajta Telefon: +381 230 468 168 Mobilni +381 64 88 313 60

Vi se nalazite ovde:

PočetnaO nama

O nama


"ĆORIĆ AGRAR" doo BAŠAID posluje od 16. februara 2006. godine. Pre ovog organizacionog oblika poslovao je kao S.T.R "ĆORIĆ" od 1997. godine. Osnivači firme su članovi porodice Ćorić, koji su mnogo napora uložili da trgovina bude prepoznatljiva po korektnom poslovanju, kvalitetnim traktorima, mašinama i zadovoljnim kupcima.

Firma se bavila prodajom traktora i priključnih mašina kako domaćih tako i inostranih proizvođača. Od domaćih proizvođača najzastupljeniji su IMT Beograd, Fabrika "Zmaj" Zemun, IMR RAKOVICA Beograd i IMT FOP Novi Bečej. Traktori iz uvoza nosili su marke poznatih proizvođača kao što su Belarus MTZ, zatim kineski program traktora YTO, Foton i Mahindra. Pored prodaje traktora firma se bavila prodajom priključnih mašina za radove u poljoprivredi: tanjirače, prskalice, raoni plugovi, sejalice, roto kose, berači kukuruza, rasipači đubriva i sl.

Prateći potrebe tržišta u godinama koje su usledile firma S.T.R. "ĆORIĆ" je vršila konstantna ulaganja u novu opremu i povećanju broja i stručnosti zaposlenih. Taj trend dovodi do toga da firma 2006. godine u svoju dotadašnju delatnost trgovine uvodi i proizvodnju i prodaju ratarskih kultura: pšenice, kukuruza, suncokreta. Od tog perioda naziv firme se menja u "ĆORIĆ AGRAR" doo BAŠAID i firma počinje da zauzima značajnu poziciju i ugled. Kao očekivan sled okolnosti usled velikog rada i odricanja firma "ĆORIĆ AGRAR" doo u 2010 godini nastavlja pozitivan trend razvoja i širenja svoje delatnosti tako što kupuje firmu
"KI PETROL", na taj način povećava svoje obradive površine na 4160 hektara. Preuzima farmu visoko mlečnih grla rase holstajn koja u ovom momentu broji 800 grla kao i silos skladišnog kapaciteta 700 vagona u čijem sklopu je najsavremenija mešaona stočne hrane danskog proizvođača.